REKLAM: Boendeekonomi är jättekul!?


I det här inlägget förekommer reklam från SBAB blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.
 
 
På frågan: Vad tycker du om boendeekonomi svarar en person: 
"Det är mer åt dödshålletångest, skulle jag nog säga" 

Varför är det så? Varför visar en SIFO-undersökning att de flesta svenskar tycker att boendeekonomi är tråkigt och i många fall även jättetråkigt? Endast 4% av befolkningen tycker enligt undersökningen att det är kul... Beror det på att vi har för lite kunsap inom området? För visst är det så med allt, när vi förstår det så tycker vi att det är mycket roligare! En person som är totalt ointresserad av matematik har ofta för dålig kunskap med en som är väldigt intresserad förstår varenda formel, samma sak gäller inom sport eller mode. 
 
Erik Haag har nu tagit på sig uppdraget att fixa det här. Han ska få boendeekonomi till att bli jätteroligt - han ska sprida kunskapen om allt från bolån till amorteringar och ränta genom en humorshow med fokus på boendeekonomi i Globen. 
 
Jag tror som sagt stenhårt på att mer information och förståelse kring ett ämne gör att vi blir intresserade! Vad tror ni? Kan boendeekonomi bli jättekul om vi lär oss mer om det? Är du nyfiken på att följa med Erik på hans resa kan du följa med i webbserien genom att klicka uppe i högra hörnet av videon! 

Vill du se den jätteroliga showen i Globen i November? Då kan du inom kort (genom att klicka i högra hörnet av videon) boka din biljett på hemsidan, hela 13 852 biljetter ska säljas - se till att en av dem blir din!

 
I det här inlägget förekommer reklam från SBAB blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.