När vattnet stiger istället för att rinna bort...

Känner ni igen känslan när man står och diskar och släpper proppen och istället för att smidigt rinna iväg så stiger vattennivån i den andra diskhon... Det är vardag här hemma hos mig! Dagligen föreslår jag att vi ska ringa vaktmästaren men ni vet hur killar är, dem ska "fixa" allt själva. Tack vare det har vi fortfarande stopp i avloppet, en sisådär 3 år senare... Hur gör ni för att få hjälp av rörmokare utan att trampa er kära på tårna?
 
Det värsta måste ändå vara stopp i avloppet på toaletten, framförallt i badkaret om jag ska utgå från mina egna upplevelser! Jag fullkomligt ÄLSKAR att krypa ner i badet med en kopp kaffe och se på film. När jag sedan ska gå upp brukar jag ta ut ploppen och avvakta tills vattnet har runnit ut. Eftersom avloppet var totalt igenfyllt när vi flyttade in i lägenheten så hade jag vatten över hela golvet när jag tillslut skulle stiga ur... Ajajaj, hehe. 
 
Nej, tacka vet jag för rörmokare som på riktigt vet hur man tömmer avlopp - jag föredrar att se vattnet rinna bort i diskhon och bara försvinna när det lämnar badkaret!