REKLAM: SUPERLENNY - U21


I det här inlägget förekommer reklam från SuperLenny blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.
 
 
Sport är en stor del av vardagen här i hemmet med tanke på att jag har en heltidsarbetande ishockeyspelare som blivande man. Jag har lärt mig lite vad sporten innebär och börjar nästan tycka att det är kul, ja, det är faktiskt kul så länge det är han som är där ute på isen. 
 
För att det ska bli ännu roligare och framförallt i de matcher där min kära inte spela brukar jag spela en mindre peng på hur matchen ska sluta. Personligen så tycker jag att sport blir så mycket roligare när man har spelat lite på matchen. Det blir som en helt annan spänning och du har själv något att vinna på det. Herregud så nervös jag har varit ibland när det handlar om sekunder...
 
Nåväl, nu är det bland annat dags för U21-landslaget i fotboll att spela några viktiga matcher. Känner du som jag? Att sport blir roligare om du själv har något att vinna? Då har du ett riktigt guldläge nu för SuperLenny ger dig nämligen bra bonusar om du blir medlem och sedan kan du lägga in en slant på grabbarna! 
 
Klicka på videon ovan för att se mer och låter det intressant kan du klicka uppe i högra hörnet för att ta del av erbjudandet och mer information! Heja Sverige och heja dig (och mig) som ska spela och förhoppningsvis vinna pengar! 
 
 
I det här inlägget förekommer reklam från SuperLenny blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.