REKLAM: Tele2 Sommar


I det här inlägget förekommer reklam från Tele2 blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.


För min del närmar sig en utlandsresa och jag har funderat mycket kring det här med surf i utlandet. Jag är alltid lika nervös för att stänga av fel inställningar och likaså är jag alldeles för beroende för att kunna vara utan internet i en hel vecka... 
 
Därför är jag så tacksam för att vi nu får obegränsad digital kraft i hela Europa. Det gör mitt liv så mycket enklare och förhoppningsvis är ni fler som älskar denna möjlighet att förenkla livet samt kunna ha kul och bli fullmatad av bra upplevelser. Vi lever trots allt i en värld där allt ständigt förändras och vem vill inte hinna med och upptäcka, utforska och se allt? Med digitala krafter är det möjligt! För vem har inte inspirerats av att göra en resa tack vare någon uppdatering på sociala medier? Vem har inte kollat upp möjliga utflykter när hen väl är på plats på resemålet? 

"Jag vill se allt och jag vill ha surf till att kunna dela med mig av det" 

Jag är verkligen helt galet glad för att surfen släpps fri i Europa och nu är jag mer än redo för att ge mig ut på resande fot och upptäcka mer av världen. Hur ser det ut för dig? Resa i sommar? Har du Tele2? Hur välkommen är då den här nyheten? Klicka uppe i högra hörnet av videon för att läsa på mer om denna fantastiska nyhet.

Welcome to a more powerful you.
Welcome to the School of Power.


I det här inlägget förekommer reklam från Tele2 blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.

Ny blogg

Adress till nya bloggen: HÄR

I sommar blir jag ju som sagt fru Enberg (även om jag alltid kommer vara en Bengtsson på insidan!!) och med det behövs en nystart gällande blogg. Välkommen att följa med på en ny spännande bloggresa! 
0 kommentarer
publicerat i Lisa
Taggar: #EnbergWedding, Enberg, Enbergwedding, Lisa Enberg, Nelly, Nouw, Ny blogg, Red Dress, klänning, nelly.com
Visa fler inlägg