Sponsrad Video: Svensk Fågel


Vill du ha kyckling och kalkon som är godare, smartare och nyttigare?
Kolla efter den Gula Pippin när du handlar. Då vet du att den är totally made in Sweden!
 
Sedan jag skaffade hund har jag blivit en obotlig djurvän. Jag kan inte se ett enda djur som råkar illa ut utan att bli ledsen.. Kan tänka mig att det är lite samma syndrom som när man får barn och helt plötsligt se tusentals nya faror. Så känner jag, fast med djur. 
 
Förr köpte jag alltid det som var billigt då jag tänkte mer på mig själv och min ekonomi. Idag sätter jag större värde på att djuren mår bra under hela sin livstid och att slutet är snabbt och smärtfritt! Det får kosta vad det kosta vill! 
 
Nu när jag handlar kollar jag alltid efter Gula Pippin och att det överallt står "Made in Sweden"! Som ni ser i videon ovan så innefattar Gulla Pippin allt det som är viktigt, i alla fall för mig! 
 
"Totally made in Sweden"
 
Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Om du tycker som jag, att alla varelser förtjänar ett värdigt liv så tycker jag att du ska leta efter gula pippin nästa gång du handlar kyckling eller kalkon och på övriga produkter tycker jag att du ska vara noga med att det står Sverige på allt från tillverkningsland till produktionsland! 
0 kommentarer publicerat i Tips
Taggar: Svensk fågel, Svensk mat, Sverige, Totally made in Sweden