The more I look, the more I find the reasons why you’re the love of my life

Mr. Enberg & Future Mrs. Enberg 
 
Trots att mitt nyårslöfte för år 2017 komiskt nog är att lära mig säga NEJ lite oftare så tänker jag säga JA åtminstone en gång i år. #ENBERGWEDDING is coming up! 


Forever can never be long enough for me
To feel like I've had long enough with you
0 kommentarer
publicerat i Familj, Kärlek;
Taggar: #EnbergWedding, 2017, Future Mrs, Kärlek, Lisa Bengtsson, Niklas Enberg, Zazzle, bröllop, wedding

Only by saying "no" you can concentrate on the things that are really important

För första gången någonsin ska jag inte ha "att bli hälsosam" som mitt nyårslöfte. Det är något jag ska sträva efter ändå men utan att ha det som årets mål (på nåt sätt övertalar jag mig alltid "att regler är till för att brytas" när det är bestämt).
 
Mitt nyårslöfte år 2017 ska istället bli att säga "nej" och inte ta på mig mer än jag vill och orkar. Det är något jag är värdelös på. Jag har ofta massor av bollar i luften eftersom jag avskyr att säga nej. Det är verkligen roligt men otroligt krävande. Tillslut sitter jag ensam i soffan - har ingen kraft att umgås och ingen lust till något. Så vill jag inte ha det längre. Därför ska jag kämpa med mig själv, bli tuff nog att våga säga nej.
 
Jag såg ett citat som sa "Människor kan ha ett gott hjärta men ändå säga nej" - det är så sant. Varför känner man sig då så elak när man tex. säger nej till att fota eller redigera gratis? Det som tar så många fler timmar än många kan ana.
 
Nåväl, jag har mycket roligt framför mig och för att det ska fortsätta vara roligt ska jag säga NEJ till det som inte är lika roligt. Wish me good luck, det lär behövs för snart trillar väl ord som; ja, ja visst, ja men det är ingen fara, ur mig igen..
 
Citat att minnas för att lyckas hålla nyårslöftet:
"It's only by saying "no" that you can concentrate on the things that are really important" - Steve Jobs.

 
(Bildkälla: Pinterest)
 
Vad har du för något nyårslöfte i år?
0 kommentarer
publicerat i Lisa
Taggar: 2017, Nyårslöfte, Nyårslöften, Pinterest, Quotes, Say no, Steve Jobs, citat, nej, quote
Visa fler inlägg