REKLAM: BRITAX

 
I det här inlägget förekommer reklam från Britax blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.
 
 
Det är babyboom överallt i min närhet. Går jag in på instagram så ser jag dagligen nya graviditeter och åker jag hem har jag turen att få träffa en nära väns söta lilla bebis. Babyboom och bebisar till höger och vänster! 
 
Som ni ser i videon ovan så pratas det om osäkerheten den där första gången när familjen ska ta hem sin lilla, ömtåliga bebis och jag har många gånger hört föräldrar säga att det känns konstigt och fantastiskt på samma gång, nästan som att man stjäl ett barn men i själva verket så är det ens egen! Ett ofattbart mirakel!
 
Att åka bil med en bebis ska vara säkert, första gången och alla gånger därefter - Baby-safe I-size hjälper dig med det! Att hålla ditt barn säkert och ge dig trygghet, en trygghet som jag kan tänka mig att man som förälder skriker efter! 
 
Jag är inte där än men den dag jag ska ta med mig en liten varelse hem från BB så vill jag gärna känna mig trygg och åka hem säkert med bebisen i Baby-safe I-size! Ett tips till alla er som är en del av denna babyboom just nu, klicka på videon för att läsa mer om barnbilstolen/bilskyddet som passar nyfödda bebisar upp till 15 månader (eller 83 cm) och glöm inte att Life is a journey, start safely.
 
 
I det här inlägget förekommer reklam från Britax blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.