Queens of TAIF samlade in 85 000 kr i arbetet mot mobbning

 
Som lagkapten i Queens of TAIF är jag helt ofantligt stolt över mina drottningar, de har inte bara visat vilken otrolig utvecklingspotential de har på isen utan även sina stora hjärtan av guld. Att få uppleva den här gemenskapen med ett så fantastiskt gäng är minst lika mycket värt som förmågan att lära sig åka skridskor. GLÄDJE beskriver det jag fått uppleva tillsammans med er! Ni är bäst! <3

Läs min KRÖNIKA inför matchen HÄR!
Tänk att Queens of TAIF & LakersLadies tillsammans samlade in över 200 000 kronor till välgörenhet och att vi tillsammans har förbättrat så många barns liv, idag och i framtiden. Det är helt underbart! Så vilka som än har vunnit på isen och utanför så har vi även vunnit TILLSAMMANS och det är vi i Queens of TAIF helt galet stolta över!

I Tingsryd lever vi upp till ”en för alla, alla för en” och vem du än är så är du en del av det. Tillsammans kan vi göra skillnad. Tillsammans i Tingsryd. Tillsammans mot mobbning.

Kram till er alla och stort TACK för alla bidrag och all hjälp vi fått, ni är guld värda! <3

 Fortsätt följa oss på INSTAGRAM och FACEBOOK för slutgiltig information om allt.

0 kommentarer
publicerat i Inspiration, Ishockey, Tingsryd;
Taggar: LakersLadies, Nelson garden arena, Queens of TAIF, Tingsryd, Tingsryd Hockey, Tingsryds AIF, Välgörenhet, Välgörenhetsderby, Växjö, ishockey, queensoftaif, smålandsposten, taif, taif.nu, taifse, tillsammans mot mobbning, tillsammansmotmobbning, tjejer

REKLAM: BRITAX

 
I det här inlägget förekommer reklam från Britax blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.
 
 
Det är babyboom överallt i min närhet. Går jag in på instagram så ser jag dagligen nya graviditeter och åker jag hem har jag turen att få träffa en nära väns söta lilla bebis. Babyboom och bebisar till höger och vänster! 
 
Som ni ser i videon ovan så pratas det om osäkerheten den där första gången när familjen ska ta hem sin lilla, ömtåliga bebis och jag har många gånger hört föräldrar säga att det känns konstigt och fantastiskt på samma gång, nästan som att man stjäl ett barn men i själva verket så är det ens egen! Ett ofattbart mirakel!
 
Att åka bil med en bebis ska vara säkert, första gången och alla gånger därefter - Baby-safe I-size hjälper dig med det! Att hålla ditt barn säkert och ge dig trygghet, en trygghet som jag kan tänka mig att man som förälder skriker efter! 
 
Jag är inte där än men den dag jag ska ta med mig en liten varelse hem från BB så vill jag gärna känna mig trygg och åka hem säkert med bebisen i Baby-safe I-size! Ett tips till alla er som är en del av denna babyboom just nu, klicka på videon för att läsa mer om barnbilstolen/bilskyddet som passar nyfödda bebisar upp till 15 månader (eller 83 cm) och glöm inte att Life is a journey, start safely.
 
 
I det här inlägget förekommer reklam från Britax blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.
 
Visa fler inlägg