REKLAM: Nu förnyar vi Sverige

I det här inlägget förekommer reklam från E.on blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.
 
 
E.on gör just nu sin största satsning någonsin för att förnya Sverige och för att det ska bli en hållbar framtid så måste vi skapa den tillsammans! När du väljer E.on är du delaktig i vår nya framtid. Genom ditt val hänger du med på resan mot ett Sverige som drivs av naturens krafter. Sol, vind och vatten - vad föredrar du att få din el ifrån? Personligen älskar jag solen och vad skulle då kunna passa bättre än att ha solkraft hemma som har omvandlats av solljuset till användbar elektricitet? Solpaketet är dessutom en kundfavorit hos E.on så troligtvis är det fler därute som älskar solens varma strålar, i dubbel bemärkelse. 
 
För att förnya Sverige så genomför E.on just nu både stora och små projekt och aktiviteter. Några exempel är bland annat solfarmaren Göran som tar tillvara på solens energi, både genom bin och solceller på taket samt andra lokala energisystem som innebär att flera personer kan gå samman för att producera sin egen energi.
 
Vill du vara med och skapa en hållbar framtid? 
Klicka då uppe i högra hörnet av videon ovan efter att du njutit av den fantastiska reklamfilmen med en gudomligt fin version av den svenska låtklassikern! 

Solpaketet, vindpaketet, vattenpaket - vilken är din favorit? Tänk på att när du väljer el från sol- eller vindkraft bidrar du dessutom till utvecklingen av förnybara energikällor och ett mer hållbart Sverige. 
 
Fångad av en stormvind. Fast för dig. 
Naturens krafter. E.on
tomorrow is .on
 
 
I det här inlägget förekommer reklam från E.on blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.