REKLAM: Tele2 School of Power


I det här inlägget förekommer reklam från Tele2 blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.
 
Om du inte är dig själv - vem är du då? 

Vi lever i en värld där allt ständigt förändras och vi måste hela tiden hänga med, lära oss saker för att kort därefter lära oss helt nya saker i takt med nya framsteg som görs. Det är inte alltid lätt att hänga med i teknikens snabba utveckling och ibland får vi stanna upp och fråga oss själva; är det här verkligen jag? 
 
Jag vet själv att tekniken ibland kan springa med så snabba steg att jag ibland förlorar mig själv, oftast när jag hamnar ett steg efter och klivet känns för stort att ta ikapp. Därför föredrar jag att ha tillgång till fri surf för att uppnå denna digitala kraft, hinna med och samtidigt veta vem jag själv är. 
 
För att göra livet enklarare vill Tele2 nu ge människor obegränsad digital kraft för att underlätta, göra våra liv roligare samt mata det med nya upplevelser. Vem du än är så vill de lyfta din nyfikenhet och upptäckarglädje. Tele2 School of Power är en symbol för det, för Tele2's ambition om att ge sina kunder alltfrån välbehövlig inspiration till kunskap som hjälper dig att hålla jämna steg med den snabba utveckling som sker inom tekniken.
 
Så vill du, precis som jag, omfamna det nya? Vill du ha kraft till att göra allt du vill. Då är du hjärtligt välkommen till Tele2. Klicka uppe i högra hörnet av videon för att ta reda på mer, men först; njut av videon som under en minut visar dig en glimt från något som en dag kan vara verklighet, en digital skola där alla är välkomna. Vem du än är sålänge du är dig själv. 
 
 
I det här inlägget förekommer reklam från Tele2 blandat med mina egna erfarenheter och åsikter.

Work out

Har äntligen börjat med att försöka komma i form till bröllopet! Det innefattar bl.a. plankan minst en gång om dagen! 

TGT

 

Foton tagna av: Elin, Amanda/Wilma, Niklas 

I helgen bjöds det på ett rejält galej i NGA och herregud vilken kväll! Så himla kul! Tusen tusen tack alla inblandade för en fantastisk kväll och grymma tillställningar! 

Visa fler inlägg