Rödbetor, ryggbiff och sallad

Sedan beskedet om min dåliga lever har jag såklart googlat sönder google. Jag har bland annat sökt på vad som är bra att äta för levern och rödbetor var en av sakerna som dök upp! Därför lade vi till ett gäng rödbetor senast vi satte in rotfrukter i ugnen, riktigt gott!
 
Vi satte in potatis, rödbetor, morötter och gul lök på en plåt i ugnen. Till det hade vi ryggbiff och en sallad som innehöll allt från ruccola till mina hemodlade tomater. Yummie!
4 kommentarer
publicerat i Mat & Bak
Taggar: Lisa Bengtsson, Rotfrukter, Rödbetor, fetaost, god mat, hälsosam mat, lisabengtsson, lisabengtssons, mat, mytaste, oliver, ryggbiff, sallad

Himlen är oskyldigt blå

Känslan när man sätter sig på balkongen en kväll i september och möts av den här vackra synen. 
4 kommentarer
publicerat i Fotografering, Tingsryd;
Taggar: Canon, Lisa Bengtsson, Sunrise, Tingsryd, balkong, himlen, kväll, lisabengtsson, lisabengtssons, solnedgång, vackert

All you've got to do is win

Niklas gjorde mål under försäsongen och som hopplös flickvän sa jag då: "Du gör alltid mål när jag inte är på plats, kan du inte göra mål när jag tittar?" 
"Jo, nog ska jag göra mål när du tittar", lovade min underbara backklippa.

Hur det gick med det är en annan historia (so far).. I Ö-vik gör han nämligen seriens första mål!
Är jag på plats?
NEJ.
Tittar jag?
NEJ.

Haha, skämt och sido så föredrar jag att han gör mål när jag inte är på plats framför inget mål alls ;) Jag tänker inte hymla med att jag är ett Niklas-fan (och TAIF-fan!) - det förstår nog alla! Personligen tycker jag alltid att han är grym men den hopplösa sanningen är ju tyvärr att utan mål och assist så syns man knappt... Det är fel om ni frågar mig men det är dagens sanning! 
Trots att det bara är 4 matcher spelade måste jag erkänna att det här är en vacker syn. Serieledare. Det kan hända väldigt mycket i de kommande matcherna men man får helt enkelt njuta av det här så länge det varar. Vågar knappt berätta hur arg Niklas (som ALDRIG är arg) var efter den första förlusten.. Jag älskar vinster och jag älskar att ha en glad fästman! :)
 
Nu ska jag återgå till plugget, känns lite lättare efter den här vinsten! :) 
 
Önskar er en go kväll! 
5 kommentarer
publicerat i Ishockey
Taggar: Backklippa, Lisa Bengtsson, Modo, Niklas Enberg, Svenska ishockeyförbundet, Tingsryd, Tingsryd Hockey, ishockey, ishockeyspelare, livet med en ishockeyspelare, mål, taif
Visa fler inlägg