Drop Dead Diva

Innan vi skrev på för två nya år i Tingsryd hade jag några krav där hemma...
1. Rensa förrådet
(må låta lätt men hade ni vetat hur mycket min kära älskar att spara på (menlösa) saker så kan jag lova att det är en bragd att lyckas! Hehu) 
2. Köpa nytt bord och stolar till köket
3. Göra om förrådet till ett gästrum/studierum 
4. STÄDA hela lägenheten noga
 
Jag hör ju själv att jag kommer med ofantligt tråkiga krav men vad tusan! ;) För några år sedan ställde jag krav som få en hundvalp (fick ändå köpa den själv i slutändan så det laget blev det med andra ord aldrig spel i, haha!), träningskort och heltidsjobb. Märks att jag är närmare 30 än 20....
 
Nåväl, att vi klarade av punkt 1 under påskhelgen har ni ju redan sett och på bilden ovan kan jag även ge bevis på att nr 2 är avklarad. Tanken var ett vitt, lite gammaldags bord med stolar men efter att ha sökt runt lite på nätet kom smålänningen i mig fram och sa BIG NO. Lägga 3000:- på ett köksbord när man inte vet hur länge man ska ha det.. nej! Istället åkte jag till Erikshjälpen i Ljungby och fick med mig ett hem för ynka 345:-. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska måla det vitt eller låta det va. Älskar känslan i det här bordet, för mig skriker det HEMTREVLIGT, åtminstone när jag fått dekora med duk, nya stolsdynor och så. 
Vad tycker ni? Ska jag måla det vitt eller låta det va? 
 
Efter att ha plöjt igenom 11 säsonger Kardashians kom en enorm tomhet över mig. Första gången på väldigt länge som jag inte vet en enda ny serie som jag vill påbörja.. Efter att ha letat runt i (för mig) evigheter hittade jag "Drop Dead Diva" och redan efter första avsnittet är jag frälst. Woho! 

'Cause I'm sick and tired of always being sick and tired

Knallröda ögon som klibbar ihop, en näsa som aldrig slutar rinna och fler nysningar än reklampauser på tv4. Tröttheten som tar över hela mig och förvirringen om man är sjuk eller om det "bara" är pollen. Alltid samma visa... Det är så jag vet att våren är här. 
 
Ja, det där med att våren är den härligaste årstiden har jag då aldrig förstått... Under en väldigt konstig höst glömde jag helt bort att boka in mina allergisprutor för att bli av med besvären och självklart får man ingenting gratis så återigen är jag "dödssjuk" aka. allergisk.
 
Nåja, hur jag än mår så finns det något jag har väldigt svårt för - att göra ingenting! Påskprojektet blev därmed att RENSA. Vi tömde hela förrådet och rensade rejält, endel slängdes och endel skänktes bort. Helt plötsligt fick vi in en säng och än är projektet inte avslutat.. Målet är nämligen att förrådet ska bli till ett gästrum/pluggrum. To be continued...
Något annat jag gjorde i påsk var att plantera ut mina fina plantor. De börjar ta mycket plats i krukorna och därför fick det bli fler krukor (Sry pappa att jag fyller vartenda fönster!). I sommar kan vi förhoppningsvis äta gula och röda körsbärstomater, chili, paprika, broccoli och jordgubbar! Mums! 
Ledigheten närmar sig sitt slut och herregud så skönt det har varit! Hoppas ni har haft en go ledigheten och njutit av det fina vädret! Stor kram!! :)
 
PS. Ikväll börjar EX ON THE BEACH om någon missat det. Kl. 22.00 på kanal 5 - så mycket drama, hehe! ;D
0 kommentarer
publicerat i Tingsryd
Taggar: Paprika, Städa, broccoli, chili, jordgubbar, plantera, plantering, pollen, pollenallergi, projekt, påsk, rensa, skänka

I SAID YES!

Jajamen gott folk! Än en gång får jag använda mig av en härlig fras: I SAID YES! 

Niklas är klar för 2 nya år i Tingsryd (och självklart hänger jag och Puh med eller snarare stannar kvar) och jag hade utslagningsrösten men jag valde att säga YES! Tingsryd har tagit hand om oss bra och jag är så glad att få vara omringad av så härliga människor i ytterligare 2 år till!  
 
En riktigt fin påskpresent både till oss och TAIF-familjen. 
GLAD PÅSK! 
 
0 kommentarer
publicerat i Ishockey, Tingsryd;
Taggar: Hockeyallsvenskan, Lisa Bengtsson, Niklas Enberg, Puh, Tingsryd, Tingsryd Hockey, Tingsryds AIF, ishockeyspelare, taif
Visa fler inlägg