Längtan efter värme!

En sån där dag när man saknar sommarvärmen och att kunna stå med sitt livs kärlek på toppen av Kalahatten och bara må fantastiskt bra. Älskar varje dag med dig mitt hjärta! <3 

Yummie!

När vi hade finbesök från Norrland så bjöds det inte bara på trevligt sällskap utan även godsaker.. Mums! 

Sponsrad Video: Lyssna på årets jullåt! JustD – i samarbete med Aladdin


Jag gissar att jag inte är den enda som har spenderat helgen med att julpynta och varför inte fortsätta i julstämning såhär på första advent? 
 
JustD's kultförklarade jullåt "Juligen" har tillhört det svenska julfirandet ändå sedan tidigt nittiotal. För första gången på över 20 år gör de nu julcomeback med en ny julig hiphoplåt! Det klassiska "JustD"-soundet i samband med en humoristisk julskildring med satirisk underton: "Juligenigen" handlar om hur julen dundrar fram – trots brända bockar, ett svajande klimat och förra årets pralintragedi.
 
Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Vad kan vara mer passande just nu än en ny jullåt? Låt den gå på repeat ända fram till jul och jag tror vi alla kommer sjunga med när den rullar i butikerna under julhandeln. Passa på och njut av härliga jullåtar, vackra julpyntade hem och all gemenskap för snart är det Jul igen (och igen)!
Visa fler inlägg