Pomeranian Tricks

Alltid bra med lite inspiration. Puh kan redan en hel del tricks men man kan väl aldrig få nog? Hade varit bra med en video hur man lär de att komma när de har rymt. Någon som sitter på en sådan? Puh kan vara så duktig och gå lös utan problem men när han rymmer blir han så busig och bryr sig inte om något. Hopplöst och kan skrämma livet ur en när det är bilar i närheten..
0 kommentarer
publicerat i Puh
Taggar: Pomeranian, Youtube, black pomerania, pomeran, tricks

Sponsrad Video: Welcome to Sweden


Welcome to Sweden är äntligen tillbaka med en andra säsong och återigen ska vi få skratta gott!
(Klicka på Play i videon ovan för att få ett smakprov på vad som komma skall!)

I den första säsongen fick vi följa med amerikanen Bruce Evans och se hans kulturkrockar i Sverige. Bruce har nu  överlevt och accepterat att hans nya liv är här med flickvännen Emma. Nu är han redo att ta nästa steg i förhållandet, giftermål. Men frågan är om Emma är redo? Snart visar det sig att de två har helt olika syn på det här med bröllop... 
 
Welcome to Sweden har säsongspremiär den 1 april 21.00 i TV4.
 
Hoppas att säsong 2 bjuder på lika många skratt som säsong 1 gjorde. För visst är det ändå lite kul att se dessa kulturkrockar och även inse att vi har en del traditioner ändå. Det här är ett sponsratt inlägg där jag har blandat fakta med egna ord, på onsdag - den 1 april klockan 21.00 ska du bänka dig framför tv:n för att få skratta och sedan somna lycklig. Hehe! 
Visa fler inlägg