Sponsrad Video: Scania Trainee Program 2015-2016


Du är bara ett klick ifrån din framtida karriär!

Scania Trainee Program ger dig en unik start på karriären och medför varje möjlighet att bli en nyckelperson i Scanias globala organisation. Scania Trainee Program finns i Södertälje, Oskarshamn och Luleå och kan sökas av dig som är civilingenjör, civilekonom eller systemvetare med masterspåbyggnad. Kika på videon och klicka dig vidare för mer information men kom ihåg: sista ansökningsdag är den 11:e februari. 
 
Det här är ett sponsrat inlägg med mycket fakta och några egna ord. Är du intresserad? Tveka då inte utan ta chansen NU! Scania Trainee Program är en fantastisk möjlighet!

Veckans favoritpryl

Foto: Lisa Bengtsson / www.lisabengtssons.com
 
När jag var i London köpte jag dessa fantastiska flaskor, en Body Lotion och en Body Mist inne i Victoria Secrets affär. Det blev både doften ovan "Cranberry" och även "Vanilla", båda dofterna ur deras Winter-kollektion. De doftar helt gudomligt och jag är så förälskad! Måtte de finnas kvar även när vintern är över...
 
Tyvärr hittar jag inte de i Sverige och kan därför inte ge er någon länk till dessa dofter. Ni får helt enkelt boka en resa till London och besöka Victoria Secret, så värt de! ;) 
En kommentar
publicerat i Shopping, Tips;
Taggar: Body Lotion, Body Mist, Cranberry, Lisa Bengtsson, Vanilla, Victoria's secret, Winter, lisabengtssons, london, shopping, tips, victoria secret
Visa fler inlägg