Matchboll..

 
Om en halvtimme är det dags för match, KIK - TAIF. Herregud så spännande.. Tingsryd vann hemmamötet i torsdags och har därför matchboll men det blir tufft! Håll tummar och tår för att de tar hem vinsten idag, en söndag med sällskap skulle sitta väldigt fint! :) 

Fina bilden ovan på fina killen är tagen av duktiga Eva-Lena, klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes sida där ni hittar så mycket fina bilder från de olika matcherna. Vill ni se hennes bilder från just TAIF - KIK, då kan ni klicka HÄR!
 
Glöm nu inte att hålla tummarna!! Heja TAIF!
0 kommentarer
publicerat i Ishockey
Taggar: Hockeyspelare, Niklas Enberg, Tingsryd, Tingsryd Hockey, Tingsryds AIF, eva-lena ramberg, hockeyettan, ishockey, lisabengtssons, taif

reporter

När det är helg åker böckerna fram, för att hinna med ett heltidsjobb och två högskolekurser krävs egentligen lite mer energi än jag har men är det roligt så är de möjligt! Idag ägnar jag mig åt journalistikkursen! :) På tisdag väntar mitt första seminarium någonsin och jag är nervös för vad som komma skall...

Sponsrad Video: Comviq – Lär dig dansa dubbelbugg


Haha, kan man annat än skratta varje gång man får några minuter med Karim? Jag tycker att han är helt fantastisk! Det visar sig att Karim, som säljer Sveriges billigaste fastpris i Comviqkiosken, har en oväntad talang och idag lär han oss att dansa dubblbugg, väldigt nyttigt för en taktlös människa som mig, hehe! 
 
Klicka uppe i vänstra hörnet om du vill läsa mer om Comviq och deras erbjudande och vill du se mer av Karim så klickar du uppe i högra hörnet! 

Det här är ett sponsrat inlägg där jag har använt mig av mycket egna ord och lite fakta. Har du inte redan klickat på Play i videon ovan så tycker jag du ska göra det nu och glädjas litegrann! :) 
Visa fler inlägg