Ny taske

Idag förälskade jag mig i en väska (taske är alltså det danska ordet för väska). Jag gick på andra sidan och plötsligt såg jag den, Den ska jag ha!, tänkte jag och våndades för att titta på prislappen. 399DKK. Sen lade jag märke till den gula symbolen som sa 50% och i kassan lade hon dessutom till 20% på reapriset. Oh happy day!
 
Hur ska jag klara att återvända till Sverige? Shoppingen här är ju helt fantastisk! Alltid rea, alltid snygga saker! Typ.

Sponsrad Video: KICKS bestsellers till nytt lägre pris!


KICKS är inte bara nordens största skönhetsaktör utan även en av mina favoriter när det kommer till att inhandla nya skönhetsprodukter. Nu erbjuder KICKS fler än 100 av sina allra mest populära produkter till ett nytt lägre pris. Fantastiskt, eller hur!? Storsäljande favoriter från exklusiva varumärken som Clinique, Ralph Lauren, Boss, Lancôme, Bare minerals och många fler får upp till 20% lägre pris - varje dag. 
 
Det här är ett sponsrat inlägg med egna ord blandat med fakta. Klicka uppe i högra hörnet på videon för att komma till KICKS hemsida för att hitta dina favoriter, det är då precis vad jag tänker göra just nu.
Visa fler inlägg