Lillebrors rum - nya gästrummet

Den enda bild jag hittar på min lillebrors rum är senast då jag hade städat hela rummet. Med andra ord kan ni ju tänka er hur förebilden ser ut om man lägger på lager av kläder, skräp från godis, chips mm., en obäddad säng och ganska mycket mer.. Det blev därför en enorm förändring när gästrummet blev till här inne. Det här är nog mitt favoritrum av de vi har gjort om, både för att det blev en enorm skillnad men också för att det blev så himla mysigt.

Källarrummet

Jag förbarmar mig verkligen över att jag inte tog förebilder innan jag började rensa. Istället känns det inte som att förändringen är lika stor men jag kan lova er att den är enorm. Det är många billass med skräp och många, många timmars arbete som ligger bakom att min lillebror har fått flytta in i rummet som tidigare användes som soptipp typ. Hehe. Idag har jag med hjälp av Pappa och Niklas ocg till sist även lillebror med kompis samt granne lyckats få ordning på källarrummet på bild, lillebrors fd. rum, fd. gästrummet, lite bättre ordning i pappas rum, samt kök och vardagsrum på nedervåningen. Det kommer bli större skillnad på rummet på bilden när man får in lite mattor och annat smått och gott dessutom. Vi är i alla fall grymt nöjda även om resultatet inte märks lika väl som det borde! Visst mår man bra av att slita och framförallt av att hjälpa andra! :)

Uppmärksamhet

Ikväll firar vi världens goaste extramamma/granne men Puh försöker stjäla uppmärksamheten genom att styla i en av jackorna. Dessvärre dubblade han sin vikt under Norrlandsvisiten så plötsligt passar varken regn- eller vinterjacka. Inte lätt de där med att hålla vikten;)

Visa fler inlägg