Linslusen

Efter ett zumbapass tog jag kameran och gick vidare till ishallen. Efter matchen fick Niklas en vinstpuss innan jag påbörjade färden hemåt. Olyckligtvis lyckades jag, svettig efter passet och iskall efter matchen, gå förbi MrMadhawk å killen han intervjuade. Höll tummarna för att jag skulle vara bortklippt men icke sa Nicke när han såg mig gå förbi på videon.. Tusan också! Vill ni se mig göra bort mig kan ni göra det på www.mrmadhawk.se annars bjuder jag på två små smakprov ;) sånt händer bara när man är ofixad eller ofräsch men det bjuder jag på! Imorgon kommer jag även att bjuda på bilder från IKO-Malmö.

Bilden av kvinnliga ideal har gått till överdrift

Niklas å jag har precis lagt oss för en p-nap såhär under matchdag, helt ovetandes tog han ett kort när jag låg på sidan å läste på telefonen. Min reaktion var "what! Går min mage/midja ner så mycket?" i mina ögon känner jag mig som en elefant, typ. Att se en bild på sig själv och att tänka på hur man själv ser sig är som dag å natt.. Är det de sjuka kvinnlighetsidealen som gör det? Jag blir inte förvånad att tjejer får anorexia, så många flickor man sett som är vackrare än alla modeller i världen och ändå slutar det med denna hemska sjukdom. Förmodligen känner de som jag fast 1000 gånger värre.. Fruktansvärt synd..

Hoppas ni överlever bilden på hela min rygg, närmare nakenchock än så kommer jag nog inte. Tur jag har en pojkvän som smygfotar ibland, kanske borde tänka om, mer muskler å inte bara fettförbränning..

Ta hand om er alla vackra tjejer ute och tänk på att andra ser er som väldigt vackra även om ni (vi) ibland är alltför självkritiska!

Finders keeper

Dagen har bestått av många Private Practice-avsnitt, galen träningsvärk, PW till jobbet, jobb, simning efter jobbet, en sjuhelvetes god sallad å nu är det kvällsmys med fina! :)

Visa fler inlägg