3-3

Riktigt trist med förlust för IKO ikväll. Samtidigt är jag stolt över min fina som slet som ett djur ikväll å som var högst delaktig i ett kryss.

Jag såg dessutom hela sista perioden, de två föregående spenderade ja på gymmet å i bastun. Inte fy skam de heller.

Veckorna går så sanslöst fort, antar att de blir så när man trivs som fisken i vattnet på jobbet å hemma hos sambon. Förutom de är stan ganska grå.

Jag är lyckligare nu

Efter ännu en lång men bra arbetsdag satte jag mig i bilen å åkte hem. De jobbigaste med varje dag är att tänka ut en maträtt å laga den, samtidigt som man är hungrig..

Gissa därför hur glad jag blev när jag öppnade dörren till lägenheten å möttes av tända ljus, en nystädad lägenhet å färdiglagad mat. Som att inte det var nog var allt "skägg" å sånt där borta så en puss som inte stacks fick jag också ;)

Världens bästa pojkvän är han, nu ska jag återgå till tevekvällen å äta lite glass!

I love you

Vissa dagar blir jag lika galen på min älskade som andra kan bli på sina. Andra dagar är jag lika nyförälskad som för över fyra år sen. Senaste månaden/månaderna har jag haft mindre galna dagar å hur många fantastiska som helst. Ni vet när man känner sig superlycklig hela tiden, framförallt när man somnar i hans famn å vaknar tätt bredvid. Känslan av att hemma är där han är, trots att vi flyttar runt som två cirkusapor.


Nej, jag tror faktiskt att jag har blivit en positiv människa. De trodde jag aldrig om negativa Lisa som aldrig ville göra något å som aldrig var nöjd. Jag älskar nya mig å jag älskar alla fantastiska i mitt liv.

Nu ska jag kränga allt från lax till brieost till chips!

//galet hungrig tjej!

 

Visa fler inlägg