Bengtsa Lisson

Lite såhär kan man roa sig i väntan på att åka till L å C-J. Mitt mål med dagen är att förhoppningsvis få mer kunskap inom vändiska samt att kränga en pizza, även om mina hamsterkinder mer skulle behöva ett gympass men det kommer de också!

GRATTIS AJI!

Idag säger vi GRATTIS till en av mina äldsta och bästa vänner, Angelica! :) Hoppas du får världens bästa 22-års dag å att de tar väl hand om dig hemma! Får fira dig med en hejdundrans utgång nästa gång vi är på samma plats ;)
 
Många GrattisKramar till dig!

IP-adresser som inte stämmer

 Jag vet att jag har frågat det här innan men jag förstår inte hur det kan bli så fel? N sitter här i soffan och skickar en kommentar för att vi ska kolla var hans IP-adress hamnar, då blir det Danmark. Hur i helskotta går de till? Telefonen är köpt i Borås och vi sitter i Oskarshamn. Hur kan den då få för sig att han är i Danmark? Det finns ju ingen logik i det hela, okej om telefonen varit köpt där men det är den ju inte. Så om någon kan med det här med IP-adresser tar jag jättegärna en förklaring!
 
 Betyder det att flera besöksadresser inte heller stämmer då? Hmpf. N blev här Linköping och som sagt så är vi i O-hamn, mobilen från Borås och hans kommentar från Danmark.. Logisk förklaring sökes?
 
Ni behöver ju inte vara rädda att kommentera iaf, skriver ni inget namn så är det ju i princip omöjligt att gissa vem det är med tanke på IP-adressens värdelösa funktion..
Visa fler inlägg