Enburgare

Enburgare med Enberg. Japp, så ser det som vanligt ut här hemma efter match. Jag åker till Maxi medan N värvar ner å sen möts vi hemma för hemmagjorda hamburgare å en mysig kväll! Nu ska N få söka gotte här hemma, jag har laddat upp med fågel, fisk eller mittemellan..

Bloggtjuven

Bloggvärlden är till för att man ska inspireras av varandra och få följa andras vardag och tankar. Man lånar idéer av varandra och tipsas om coola prylar. Det är så det är.
 
Därför blir jag alltid lika irriterad när jag läser att någon har snott en idé av någon, eller köpt samma plagg som någon bloggat om eller liknande. Ha inte en blogg om du inte vill inspirera och få folk att göra samma sak. Det som irriterar mig allra mest är dock när dessa som klagar på att andra snor deras tips och idéer, egentligen är de så kopierar andras inlägg och köp.
 
Jag har en som gör så. Klagar på att andra snor personens idéer när personen själv snor hur många idéer som helst. Jag har printscreenat vissa inlägg där den här personen i princip har kopierat mina texter/inlägg. Dessutom brukar det alltid hända exakt samma saker i personens liv som i mitt, fast ett par dagar efter då. Nästan lite läskigt faktiskt.
 
Jag har inget problem att någon tycker min blogg är så pass bra att den vill ha en likadan men det är sättet. Personen klagar på andra när den kopierar mitt. Var är självinstinkten?
 
Ödmjukhet gott folk. Det kommer man längre med.
 
Sen kan man ibland behöva bitcha till sig mot de som behöver det, ofcourse.
Visa fler inlägg