Sista måndagen i SundsvallAllt som görs den här veckan är det sista i Sundsvall. Idag på jobbet var det sista måndagsfrukosten, sista måndagslunchen å snart är min sista måndag som boende i Sundsvall slut. Det är en fantastisk känsla! En sak är då säker, jag kommer aldrig flytta tillbaka till Sundsvall även om jag tycker det är en jättefin stad och jag har träffat många fina människor. Sundsvall är inte min stad, inte vår stad. Det är bara till å leta vidare säg :)

Om en vecka är jag i Ljungby!

Det är alltså dags att ni planerar in mig i era liv igen! 5 månader är en lång tid men nu är jag snart tillbaka så glöm inte de ;)

Nu ska jag äta min sista måndagsmiddag å ha mitt sista måndagsmys i S-vall! Jiiiha!

Dessutom har jag nu vant mig med tanken vid nya staden och det börjar kännas riktigt bra. Närmare hem än vad jag har nu, går knappt att misslyckas på den punkten iof. Nä, jag tror faktiskt att vi kommer få de jättebra och jag hoppas innerligt de. Psyket klarar inte ett dåligt år till! Tänker inte be er att hålla tummarna för än sålänge verkar det bara ge otur.. Så snälla ni, håll INTE tummarna för oss! :)

Yran 2012Trots allergi, sjukdom å en fruktansvärd trötthet valde jag att vi skulle åka till Umeå över helgen. Sov hela bilresan upp innan stressen drog igång! Ni vet när killar inte förstår att det tar tid att göra sig klar och man får fem minuter på sig. Eller känslan när man har cyklat å haft en dålig sadel. Ja, helgen började stressigt men ändå bra! Vi började med ett besök hos P och det blev utgång på Allstar innan jag somnade gott!

På lördagen for vi till J å H och började med att spendera dagen på yran. Ett jäkla ståhej kring denna yra må jag ändå säg. Såg inte så mycket av brännbollen men de kändes lite som vinbrännbollen hemma, fast med mycket mer människor! Väl hemma så var de vila för oss damer å öl för grabbarna som förökade sig å blev 7 istället för 2. En sak vi började fundera på är; Varför är killar alltid pigga? Hur kan de alltid orka dricka öl? Behöver de aldrig vila? Finns de nån logisk förklaring eller är det bara för att de slipper sminka, fixa håret å välja kläder som ska sitta bra överallt?

Vi gick tillslut vidare mot en båt där vi åt riktigt god mat och hade de helmysigt! En hemmafest och därefter CoverClub där jag förälskade mig i Schlagergolvet! Fantastiskt! Varje stad borde ha ett sånt dansgolv, då skulle varje utgång vara lyckad! Schalger, ett säkert kort, halllååå!

Ledsamt nog missade man ju Loreens fantastiska vinst men tro mig, jag ska se den! Kommer bänka mig framför SvtPlay för att få se denna magiska händelse!

Söndagen gick mest till att sova, åka bil å packa. Avslutade med Desperate Housewifes å min favoritkaraktär dog, sad story.

Min helg i bilder

 

 

 

 

 

Kan ha varit den grymmaste Sundsvallhelgen någonsin!
Först hejade vi på Fredde som var riktigt grym!
Fest med H & M, tack för en grym kväll!
Flyttpackning!
Mys!
Visa fler inlägg