Kvartersfest

 
Tack alla goa grannar för en grym kvartersfest! :)

På dagen var det shopping på Grand Samarkand som gällde, lite nytt blev de allt! Ett illrosa linne, en blåmönstrad tunika, shorts, en hatt, shorts till N, solbrillor till mig å N å lite annat smått å gott :)
 
Nu är det bara till att ladda om för ikväll är vi bjudna till Ewe & Daniel. Det kan inte bli annat än en toppenkväll!
 

You want the sunrise to go back to bed

  
Läsarantalet har ökat sen nyheten kom att BHC ska spela i Div1 istället för allsvenskan. Förstår att ni är många nyfikna, några sitter säkert där med ett leende på läpparna för att det går åt helskotta för mig/oss igen, andra har medlidande å tycker synd om oss. Vem av kategorierna ni än hör till så har jag faktiskt inte så mycket att säga.
 
Det känns såklart riktigt, riktigt trist. Jag har verkligen hamnat rätt i Borås å skulle precis i kontakt med tidningen när beskedet kom, så ja, det här suger. Samtidigt så är jag så van vid tråkiga nyheter och otur så jag reagerar knappt. Det kändes mer som, jaha, ja men det är klart att det inte kan få flyta på som vanligt bara. Tur i oturen så fanns här ju inga garderober så det mesta är ju fortfarande nedpackat, kommer nog underlätta när det är dags att flytta, igen. Det är såklart en klump i halsen å en sten över bröstet men det löser sig nog. Vi har den bästa hjälp för att få nåt nytt, vettigt så på ett eller annat sätt löser det sig.
 
Kan ju inte påstå att dagen var speciellt bra innan det här inträffade, gav mig efter beskedet ut på en promenad. Det hade inte regnat på hela dagen men vid fyra när jag klev utanför dörren började det störtregna, jag säger ju det. Nån förbannelse är det. Sak samma, jag älskar ju faktiskt regn så med One Tree Hill musik i öronen gick jag genom kyrkgården med ösregnet fallande. Sorgligt men behagligt.
 
Nu har ni nyfikna ett par rader att läsa.
Jag hoppas på att vi åker hem till Ljungby och familjen redan imorgon!

Smink är underhållning på hög nivå

Idag är en av de första dagarna i Borås som jag inte haft något att göra. Ingen arbetsintervju, inget AF-möte, för dåligt väder för kamerarunda å för lite garderober för shopping. Riktigt dryg dag med andra ord, lite ensamisundsvallkänsla, bläää. Satte på One Tree Hill å sen kom sminkinspirationen, det om nåt är ju faktiskt bra underhållning. Blev riktigt sugen på att köpa massa pyssel å fixa å dona framöver, får väl se vad de blir av de..
 
Idag inhandlades faktiskt endel ändå, nya tallrikar å nya bestick. Wiiie.
 
Nu ska jag återgå till kvällsmyset med N å Johan Falk, äter lite väl onyttigt med tanke på att man ska synas i bikini nästa vecka.. Blir hårdträning i helgen när jag är i Ljungby. Sen är de en vecka å gotta sig utomlands å sen får N dra med mig på sina egna träningar i Piteå! De är behövligt kan jag meddela.. ;)
Visa fler inlägg