Stockholm

Fråga mig inte vad min hand gör på bilden för det undrar jag också.. Ni som följer mig på twitter har nog märkt att jag varit lite bitter idag men allt ändrades när vi kom till goa L. Det här kommer bli en riktigt mysig stockholmshelg! :)

Never let succes get to your headMed mig till N hade jag ett fint papper med bilder å citat. PysselLisa var igång innan jag for, mer pyssel får ni kanske se sen, när det har kommit till sin rätta ägare. Jag hade dessutom med vin och 1kg godis. Godiset börjar ta slut men vinet är fortfarande oöppnat, tur det snart är helg, då får man unna sig lite alkohol! N däremot bjöd på synen av en bar överkropp redan när han öppnade dörren till en oviss gäst å fortsatte i samma spår, han bjöd även på spagetti och köttfärsås och favoritchokladen! När han begav sig på match satte jag mig med ansiktsmask, choklad och Pretty Little Liars. Lite nytta gjorde det kanske att jag kom då han va inne på fler mål fram än sina 0 bak å likaså slog han till på en ass. Sen kom han äntligen hem med en god Cola Zero!

47Mamma blev ett år äldre och det ska ju såklart firas. Jag bakade tårta (det börjar ju bli lite av min grej, haha. Samma tårta varje gång typ :P), det bjöds på god mat å massa paket :) Mysigt och ännu ett försenat GRATTIS till dig älskade Mamma!
Visa fler inlägg