And I threw us into the flames

 
 

Dagen började vid 7 imorse, jobb 8-14 stod på schemat. Tiden bara rann iväg, som vanligt, å jag åkte hem samtidigt som ja försökte njuta av det fina vädret, ifall de skulle försvinna tills ja kom! Väl hemma snörade jag på löparskorna å gav mig ut på en runda. Så skönt! Kom ihåg: köp nya löparskor.


Efter det åkte vi runt som galningar och sökte Nutella/Pride med duo smak. Så äckligt gott! Kränger en hel ganska fort, sålänge jag inte köper fel å få den som smakar hasselnöt, blääää. (Ja, de var den jag köpte senast!) Efter en timme å 5 olika matbutiker gav jag upp.

När det närmade sig kvällen kom T över å vi bjöd på god mat! Vid 19-tiden gick vi till kyrkan där majbrasan skulle tändas men det blåste för mycket (det blåser sjukt mycket varje dag, så hur kunde de inte va förberedda på de?) så de blev en promenad på 4km utan resultat. Istället åt vi min nybakade chokladkaka innan vi tog bilen å såg majbrasan eller ska man säga majbrasorna...
  En sak jag blir riktigt irriterad på är nämligen föräldrar som inte bryr sig om sina ungar. Redan när vi kom dit blev jag irriterad på att de smällde så mycket smällare/raketer å ingen sa till de, ingen såg ens till dem. Irriterande. Lite senare såg vi en raket komma farande, ren tur att den inte träffade någon av de 30 ungarna som sprang runt å smällde. Ja, de va ju en unge som sköt också. Efter några minuter kommer någon liten flicka å skriker "Det brinner, det brinner!" å mycket riktigt såg man röken stiga å snart kunde man även se eld. Inga brandmän var på plats å det var ren tur att slangen som fanns till hands räckte ända ner dit, det var verkligen på håret. (Bild 2 är på den här sistnämnda branden.)

Håll koll på era barn, de kan gå riktigt illa annars. Speciellt om man låter de leka med riktiga fyrverkerier. Ikväll hade ni tur!

Spirit in the Night

 
 

Det har varit dålig uppdatering på senaste tiden och anledningen är såklart nya jobbet. Att gå från helt ledig till heltid med 40h jobb och att behöva gå upp extra tidigigt pga. avstånd gör att jag har somnat så fort jag kommit hem. haha. Har p-napat varje dag faktiskt, så skönt! Trivs hur bra som helst på jobbet å jag önskar verkligen att detta jobbet hade kommit i augusti men jag ska inte klaga. Jag har det nu och tack vare det kommer jag ha ett roligt sista minne från Sundsvall. Det känns kanon! :)

Igår fick vi besök av P å efter shopping å lunch i Birsta kom T över å de blev öl, cider, piña colada, hamburgare, chips å lite sånt innan taxin hämtade oss å vi gick ut. För min del va de första utgången i Sundsvall, om man bortser från Gatufesten som ja å E va på redan i juli, snart ett år sen. Tänk va tiden går! Jag somnade lite efter 04.30 å då satt grabbarna uppe än, galet. Uteliv är inte min grej, tycker mer om att ha myskväll å somna lite efter midnatt. Haha. Börjar jag bli gammal?

Träningen har inte varit prio ett den här veckan men 2 gympass å en PW har de iaf blivit. Ska bli bättre på de nu när jag har kommit in i jobbet. Är riktigt pepp på å komma in i träningsrutinerna igen! :) Nu har de mest blivit choklad å de jag vill äta. Ibland får man ha lite mys med gott också. Alltid om ni frågar mig men det kan säkert diskuteras.. :)
Visa fler inlägg